Pro Lukio kysyy ja vaikuttaa

Vaikutamme Pro Lukiossa

Ensi viikolla Pro Lukion hallitus kokoontuu Strategiaseminaariin Porvooseen. Työn alla tulee olemaan sekä lyhyen että pidemmän aikavälin toiminnan painopisteet. Tavoitteenamme on palvella jäseniämme ja toteuttaa tavoitteita – edistää lukiokoulutuksen tunnettuutta ja vetovoimaa, kehittää lukiokoulutusta ja lukiokoulutuksen arvostusta sekä vahvistaa lukioiden yhteistoimintaa ja edunvalvontaa.

Pro Lukio kysyy ja vaikuttaa: Moninaisten jäsenten näkökulmien huomioimiseksi Pro Lukio kuulee myös entistä vahvemmin jäseniään. Arjessa, erilaisissa toimintaympäristöissä, käytännön työssä kumpuaa viisaus lukiotoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista. Viimeksi olemme kyselleet OPH:n lausuntopyynnön siivettämänä lukion liikunnanopetuksesta ja lukionuorten osallisuudesta ja demokratiasta Oikeusministeriön meille osoittaman kyselyn vuoksi.

Jatkamme kyselyiden lähettämistä aika ajoin. Alla olevalla tiedustelulla kartoitamme halua ja tarvetta vaikuttaa erilaisten kyselyiden kautta, sekä toivetta toiminnallisiin jäsenetuihin tai alennuksiin. Olisimme myös kysyneet sinulta, jäsen tai jäsenyyttä harkitseva: Mitä arvostat jäsenyydessä? Miten voisimme palvella sinua ja kasvavaa jäsenkuntaa paremmin?

Alla oleva avoin, toistaiseksi voimassa oleva kysely kerää ajatuksia ja toivomuksia edunvalvonnasta ja jäsenduista. Kiitos, jos annat aikaasi siihen!

Pro Lukio kysyy ja vaikuttaa
Siirry sivun alkuun