Uusi toiminnanjohtaja esittäytyy

Marika Taskinen aloitti lokakuussa osa-aikaisena Pro Lukio Ry:n toiminnanjohtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluu viestintä ja vaikuttaminen, sidosryhmäyhteistyö sekä lukiokoulutuksen kehittäminen – yhdistyksen johtaminen yhdessä hallituksen kanssa. Taskinen on kasvatustieteen maisteri ja hän on työskennellyt pitkään opettajana, erilaisissa kehittämistehtävissä järjestöissä sekä yrittäjänä.

Uuden toiminnanjohtajan terveiset

Hei,

On ilo ja kunnia toimia Pro Lukio Ry:n ensimmäisenä toiminnanjohtajana asiantuntevan hallituksen kanssa!  

Koulutus ja nuoret ovat sydäntäni lähellä. Olen työskennellyt kummankin teeman parissa. Tulen itse pienestä pohjois-savolaisesta lukiosta, joka antoi hyvät eväät lähteä maailmalle. Hyvät toimintaedellytykset, opetuksen laatu ja innostavuus saivat uskomaan, että lähes mikä tahansa oli mahdollista. Saman haluan turvata myös tulevaisuuden nuorille!

Yhdistyksen sääntöjen mukaan Pro Lukion tarkoituksena on edistää lukiokoulutuksen tunnettavuutta ja vetovoimaisuutta, kehittää lukiokoulutusta, sen arvostusta sekä lukioiden yhteistoimintaa ja edunvalvontaa. Nyt tavoitteeseen on resurssoitu lisää. Haluan olla mukana tekemässä Pro Lukion toiminnasta entistä vaikuttavampaa, kuunnella jäsenistön tarpeita ja toiveita vaikuttamistyön painopisteiden sekä toiminnan, seminaarin ja mahdollisen muun osalta.

Koen, että toiminnanjohtajana tärkein tehtäväni on tukea ja vahvistaa lukioiden toimintaedellytyksiä. Työni alkaa hallitusohjelmaan liittyvällä vaikuttamistyöllä. Yleisölle sen näkyvin osa on blogisarja ja jäsenistön kyselyt. Pysy siis kuulolla, tutustu, vaikuta ja vastaa – auta meitä vaikuttamaan lukioiden ja lukiokoulutuksen asemaan!

Ota myös rohkeasti muuten yhteyttä lukiokoulutuksen puitteissa!

Yhteistyöterveisin 

Marika Taskinen

Uusi toiminnanjohtaja esittäytyy
Siirry sivun alkuun